Aklında Soru Kalmasın!

Eğer aramaların sonuçsuz kaldıysa, talebini karşılamıyorsa veya farklı biz çözüm arayışındaysan, biz sana ulaşalım.

Teşekkürler, Ahmet

HDIFiba Emeklilik ve Hayat A.Ş.’ye göstermiş olduğun ilgiden ötürü teşekkür ederiz. Müşteri Hizmetleri Ekibimiz en kısa süre içerisinde sana en uygun çözümü sunabilmek adına, vermiş olduğun telefon numarası üzerinden seninle iletişime geçecek.

Ürünlere Göz At
2024-maksimum-devlet-katkisi-bes-hdi-fibaemeklilik-banner

2024 BES Maksimum Devlet Katkısı Ne Kadar?

Haber Tarihi: 11.09.2024

Bireysel Emeklilik Sisteminde (BES) 2024 yılı için Maksimum Devlet Katkısı 72.009 TL olarak belirlendi. Böylelikle 2024 yılı brüt asgari ücret toplamı olan 240.030 TL için devlet katkısı hesabında fazladan 72.009 TL birikecek.

Otomatik Katılım Sistemi (OKS) tarafındaki katılımcılar, 2024 yılında da hem Otomatik Katılım Sözleşmesi’ne hem de Bireysel Emeklilik Sözleşmesi’ne sahip ise 2024 yılı için ayrı ayrı 72.009 TL devlet katkısı alabilecek.

2024 Yılında da FiGuru Maksimum Devlet Katkısı İçin İş Başında!

2024 yılının son haftalarına kadar maksimum devlet katkısından yararlanmak isteyenler, devletin belirlediği limitte ödemelerini tamamlamak için FiGuru’dan destek almaya devam edecek.

Haberimizde yer alan butona tıklayarak sisteme giriş yapan HDI Fibaemeklilik BES katılımcıları, kolaylıkla BES hesabına ulaşarak ödeme talimatını verebilir. Ödeme talimatı verilmiş olan ödeme aracından gün bitiminde FiGuru, 2024 BES Maksimum Devlet Katkısı ödeme işlemini böylelikle tamamlamış oluyor.

FiGuru ile Şimdi Öde

HDI Fibaemeklilik Müşteri Hizmetleri de Yanında Olmaya Devam Ediyor

İşlemlerini dijital ortamda, dilediği zamanda 7/24 yapabilecek katılımcılarımız haricinde müşteri temsilcimizden destek almak isteyen katılımcılarımız da 444 82 88 numaralı çağrı merkezimizi arayarak 2024 BES ödemelerinde maksimum devlet katkısı için işlem yapabiliyor.

Devlet Katkısı Ne Zaman Hesabıma Yansır?

Devlet katkısı, sözleşmene tutar intikal ettikten bir sonraki ayın son iş günü yansır. Devlet katkısının tamamının hak edilmesi sistemde bulunan yıl ve yaş ile ilgilidir. HDI Fibaemeklilik ayrıca, katılımcılarına hak ettiği devlet katkısı tutarını SMS gönderimi yaparak bilgilendirme sağlamaktadır.

Maksimum Devlet Katkısı Hesaplama

Yapay zekâlı sanal asistanımız FiGuru üzerinden sisteme kayıtlı TCKN ve GSM numaran ile online işlemlere giriş yaparak 2024 yılı içinde maksimum devlet katkısından yararlanmak için ne kadar ödeme yapman gerektiğini öğrenebilirsin.

FiGuru ile Şimdi Öde